Varumärkesidentitet och marknadsföring är viktigare idag än någonsin tidigare eftersom fler företag och produkter konkurrerar om konsumenternas uppmärksamhet på fler antal kanaler. På samma sätt som belysning och musik skapar en viss känsla i en butik kan doft bygga en viss atmosfär och förtydliga er identitet. Våra sinnen spelar en viktig roll när vi bildar oss en uppfattning om ett varumärke.

Ju fler sinnen som aktiveras under en upplevelse desto mer känslomässigt engagerade blir vi. Desto mer minnesvärd blir upplevelsen för oss. Besökaren ska känna igen er doft som en del av varumärket och känna sig hemma när de möts av doften. Det är ett väldigt effektfullt sätt att stärka relationen till era kunder.

Vi har även möjlighet att producera doftljus som ni kan sälja till era kunder. Ett ljus med er doft förlänger kundupplevelsen då er doft påminner om ert varumärke även efter besöket.
Alla våra 1600 dofter är kvalitetssäkrade och certifierade. Det finns 1600 dofter tillgängliga. Vi hjälper er att hitta rätt.

Funderar du över någonting?

Hör av dig till oss! För oss är alla företag lika viktiga.

Skicka ett meddelande till oss

KONTAKT INFORMATION

Uniscent Scandinavia AB
Wadmansgatan 10
412 53 Göteborg

Har du frågor om hur Uniscent kan hjälpa ditt företag?

Skicka oss ett mail och vi kontaktar dig.