Syftet med sinnesmarknadsföring är att stimulera gästens alla sinnen. Ju fler sinnen som aktiveras under en upplevelse desto mer känslomässigt engagerade blir vi. Desto mer minnesvärd blir upplevelsen för oss.
Gästen ska känna igen er doft som en del av varumärket och känna sig hemma när de möts av doften. Det är ett väldigt effektfullt sätt att stärka relationen till era gäster.

På Uniscent har vi gedigen erfarenhet av doftdesign på hotell, konferens- och spaanläggningar. Vi erbjuder doftsystem både till leasing och till försäljning. Vilken teknik som lämpar sig beror på ändamålet. Vi anpassar varje lösning utifrån kundens förutsättningar och finns med er hela vägen från val av doft till tekniskt genomförande och underhåll. Vi ser till att doft, utrustning, placering och intensitet blir rätt för just er. Även en subtil doft kan vara effektfull.

Vi har även möjlighet att producera doftljus som ni kan sälja till era gäster. Ett ljus med er doft förlänger kundupplevelsen då er doft påminner om ert varumärke även efter besöket.
Alla våra 1600 dofter är kvalitetssäkrade och certifierade.

Funderar du över någonting?

Hör av dig till oss! För oss är alla företag lika viktiga.

Skicka ett meddelande till oss

KONTAKT INFORMATION

Uniscent Scandinavia AB
Wadmansgatan 10
412 53 Göteborg

Har du frågor om hur Uniscent kan hjälpa ditt företag?

Skicka oss ett mail och vi kontaktar dig.