Doftmaskiner

Vi är experter och kan hjälpa er att hitta den bästa lösningen. Kontakta oss för mer information.
För större lokaler mellan 1500 m³ /Ventilationssystem.

ScentDirect

ScentDirect är utformad för att addera doft i en medelstor lokal och täcker en volym upp till 1500 m³ beroende på lokalens utformning och luftflöden. Ca 100-150 kvm.

Med hjälp av avancerade inställningar får ni precis så subtil eller framträdande doft som ni önskar. Maskinen har en avancerad diffusionsteknik som omvandlar doftolja till små partiklar som ger en torr spridning.

Service
Systemet använder patroner med olja som regelbundet byts ut av Uniscent. Vi hyr endast ut ScentDirect och då ingår regelbunden av oss utförd service och påfyllning av olja. På så sätt kan vi garantera att tjänsten levereras fullt ut och vi eliminerar risken för felaktig hantering av maskin och olja.

Placering och tillbehör
ScentDirect är vår mest använda maskin, och kan placeras på vägg, i spotlightskena, i tak eller stående på golv med hjälp av ScentTower. ScentDirect finns i färgerna svart och vit.

Väggfäste Ett fäste som möjliggör väggmontering. Vår vanligaste montering.

Track Mount Ett fäste som möjliggör montering i spotlightskena. Maskinen får då ström direkt från skenan.

Ceiling Mount Ett fäste som möjliggör montering i innertaket.

ScentTower Ett case som möjliggör golvplacering. ScentTower finns i färgerna vit, svart och wood grain/mahogny. Det är ett populärt tillbehör.

För större lokaler om ca 4500 m³ /Ventilationssystem

ScentStream

ScentStream är utformad för att effektivt addera doft i en stor lokal och täcker en volym på 4500 m³.

Med hjälp av detaljerade inställningar får ni precis så subtil eller framträdande doft som ni önskar.

Service
Systemet använder patroner med olja som regelbundet byts ut av Uniscent. Vi hyr endast ut ScentStreamoch då ingår regelbunden av oss utförd service och påfyllning av olja. På så sätt kan vi garantera att tjänsten levereras fullt ut och vi eliminerar risken för felaktig hantering av maskin och olja.

Placering
ScentStream monteras i ert ventilationssystem och är således dolt. ScentStream är en bra lösning för att addera doft i en lokal med hög luftfuktighet. Eftersom maskinen placeras i ventilationen kommer den inte i direkt kontakt med fukten.

För mindre lokaler mellan 250-350 m³.

Whisper

Whisper är vår tystaste maskin och den placeras stående. Maskinen är utformad för att effektivt addera doft i en mindre lokal och täcker en volym på 250-300 m³, ca 50 kvm.

Event
Med hjälp av detaljerade inställningar får ni precis så subtil eller framträdande doft som ni önskar. På Whisper är det enkelt för er själva att manuellt ändra intensiteten via bluetooth.

Självservice
En patron har cirka 300 driftstimmar och normal förbrukning är en patron i månaden. Bytet av patron gör du enkelt själv.

Utföranden
Maskinen går att få vit eller svart och dess dimensioner är 15 x 15 x 30 cm. Vikten är 1,7kg med patron.