Hotel & Ristorante Bellora

''För oss gör dofterna precis det jobb de ska göra.''

Mariana Valderrama Gaete är general manager på Bellora. Hennes främsta uppgift är att se till att hennes kollegor mår bra så att de kan se till att hotellets gäster mår bra. Och för att gästerna ska ha det bra handlar Marianas jobb även om att klä in Bellora i roliga events och erbjudanden och hålla Bellora-atmosfären levande och välmående.

Mariana förklarar att hon och hennes kollegor jobbar med upplevelser och i ett hus där det händer saker hela tiden.
– Från vår världsberömda Rooftop Bar Cielo, till vår Bellora Boxing Club, en fullsatt Ristorante med pizzor gjorda med kärlek och surdeg från Sicilien, ner till källarplan där nattklubben 8ight huserar.

På flera ställen har Bellora adderat doft.
– Vi har jobbat med Uniscent i ett par år. Det började lite lätt med några doftpinnar men utvecklades snabbt till en långvarig relation som vi hoppas ska vara länge, säger Mariana. När man kommer in på Bellora möts man av en underbar doft man inte riktigt kan sätta fingret på. Men det är basilika. I nattklubben doftar det blommigt av doften Amore som har noter av bland annat mandarin, ros och cederträ. I gym och garage doftar det Golden Bamboo och på femte våningen doftar det gott av A Walk In the Woods.

Hon förklarar att de valde dessa dofter för att de adderar precis den sista lilla pricken över i:et som gör Bellora till den upplevelse det är.
-Vi vill jobba med alla aspekter, rätt musik, rätt belysning – och rätt doft. För oss gör dofterna precis det jobb de ska göra, dvs adderar den sista lilla touchen som gör Bellora till en upplevelse och en destination. Våra gäster frågar ofta vad det är för god doft de känner.

Mariana hälsar slutligen till de som funderar på att doftsätta sin lokal:
– Just do it!