Nääs fabriker

Nääs Fabriker Hotell & Retaurang

''Dofter associerar till platser och tider i livet.''

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang ligger vackert beläget precis intill sjön Sävelången i ett bomullsspinneri från 1800-talet. Hotellet har 81 rum, ett badhus, restaurang, konferensanläggning samt en vacker utemiljö.  Området Nääs Fabriker rymmer även flertalet butiker, kafé samt kontor med en co-workingdel.

Paula Wallnander arbetar som kvalitetsansvarig på hotellet och beskriver att det är en hotellmiljö som ingen annan; vacker, ombonad och med väldesignade rum rakt igenom. 

Hotellet har doftsatt lobby, konferenscenter samt badhus. I lobbyn har de en doft som heter Plue d’ete från Uniscents franska doftkollektion. I konferenscentret har de en doft av bambu och i badhuset en doft av vitt te och timjan.

Hon menar att de valde de här dofterna för att de doftar ljuvligt och passar för just den här miljön.

-Dofter associerar till platser och tider i livet, säger hon. Vi vill att gästen kommer ihåg oss, inte bara för den vackra miljön och den goda servicen utan också för att det doftade gott. Gästerna kommenterar ofta doften med ”åh vad gott det doftar här!”. Det finns även de som säger att de är allergiker och då måste vi stänga av den.

Hon berättar vidare att deras upplevelse av Uniscents produkter är att de håller god kvalité.

-Det som överraskat oss positivt är snabb service och återkoppling.

Till de som funderar på att doftsätta sin lokal hälsar hon ”Gör det!”.