Sidoprodukter

Våra sidoprodukter finns tillgängliga för bruk inom företaget, men om ert företag redan har ett doftsystem från Uniscent, har ni möjlighet att bli återförsäljare av våra sidoprodukter. Kontakta oss för ytterligare information.

Doftpinnar

Våra doftpinnar är perfekta för doft i mindre rum såsom badrum, hall eller kök. Dessa pinnar är 30 cm, ljust naturfärgade och gjorda av pappersmassa.

De doftar av sig själva och ska inte stå i olja utan i en tom vas. Ett par pinnar räcker för att få doft i ett mindre utrymme i en till två veckor. Ni placerar ut pinnarna på valfri plats och byter ut pinnarna mot nya när det behövs. Ett paket innehåller 50 stk och kommer utan vas.

Doftspray

Vår populära doftspray är perfekt för att sprida god doft i hemmet. Varje flaska består av 100 ml doft.

Det är möjligt att få er helt egna layout. En spray med er doft förlänger kundupplevelsen då er doft påminner om ert varumärke även efter besöket. Egen layout kräver i regel stora volymer per order.

Reed diffusers

Våra Reed diffusers är perfekta för doft i små utrymmen. Reed Diffusers består av svarta pinnar i en vas med 50 ml doftolja och sprider doft på en mindre yta. Reed diffusers passar bra i exempelvis ett badrum där ni vill punktmarkera med doft.

Samarbeten

Vi har tidigare gjort ett antal samarbeten där vi tagit fram produkter med kundens egna layout. För att köpa produkter med egen layout krävs större volymer per order. Vid intresse, kontakta oss.