ScentDirect/ScentTower

Detaljerade Inställningar
ScentDirect är utformad för att effektivt addera doft i en medelstor lokal och täcker en volym på 750-1000 m3. Med hjälp av detaljerade inställningar får ni precis så subtil eller framträdande doft som ni önskar.

Event
ScentDirect har en inbyggd timer så att doften sprids bara när ni önskar genom så kallade event. Ni kan ha olika intensiteter vid olika tider. Intensiteten kan programmeras per dag och på fem minuters-nivå. Det vanligaste är att maskinen vilar en period av dygnet.

Full service
Systemet använder patroner med olja som regelbundet byts ut av Uniscent. Vi erbjuder alltid full service på ScentDirect via abonnemang. Det innebär att vi också garanterar att tjänsten levereras fullt ut. Vår tjänst omfattar utrustning inklusive underhåll av utrustning, förbrukning av patroner, kontinuerlig rådgivning och telefonsupport, byte av doft eller övrig justering i samband med av Uniscent planerad service.

Torr spridning
ScentDirect har en avancerad diffusionsteknik som omvandlar doftolja till små partiklar som möjliggör en torr spridning.

Dofter
Det finns 1600 dofter tillgängliga. Vi hjälper er att hitta rätt. Alla Uniscents dofter är kvalitetssäkrade.

Design och placering
ScentDirect finns i svart och vit och kan väggfästas, takfästas, fästas i ljusskena eller ställas i tillbehöret ScentTower.

ScentTower
ScentTower finns i svart, vit eller mahogny/wood grain och installeras till en engångskostnad på 3500 kr. Fördelen med ScentTower är att ni själva enkelt kan omplacera doftsystemet. ScentTower smälter ofta in fint och är ett populärt tillbehör.

Pris
Månadskostnaden vid teckning av abonnemang baseras på yta som ska doftsättas, önskad intensitet och antalet aktiva timmar per vecka.
För att bestämma rätt placering av utrustningen och för att säkerställa kvaliteten tar vi alltid hand om installationen. Installationskostnaden varierar.

Lämpar sig för er som vill:

 • ha full service
 • doftsätta en yta med en volym på 750-1000 m3
 • ha samma doft minst 6 månader i taget
 • ha flera olika dofter på olika ytor i en lokal

Detaljerade inställningar för önskad intensitet

Inbyggd timer

Full service

Torr luftspridning

1600 kvalitetssäkrade dofter tillgängliga

Flera olika fästen tillgänginga

UNISCENTS PRODUKTER

Bläddra igenom bannern nedan för fler produkter

Funderar du över någonting?

Hör av dig till oss! För oss är alla företag lika viktiga.

Skicka ett meddelande till oss

  KONTAKT INFORMATION

  Uniscent Scandinavia AB
  Wadmansgatan 10
  412 53 Göteborg

  Har du frågor om hur Uniscent kan hjälpa ditt företag?

  Skicka oss ett mail och vi kontaktar dig.